Consultanță personalizată pentru firma ta

Dacă ești un antreprenor la început de drum, sigur iți dorești să-ți optimizezi fluxul de informații în firmă și să-ți pui la punct rapoarte pe care ulterior să ți le poți gestiona singur. Îți ofer consultanță Excel pentru soluții de raportare personalizate, adaptate business-ului tău. După o perioadă în care iți voi înțelege afacerea și voi pune la punct fișierele, odată ce formatul de rapoarte este stabilit, formulele sunt încărcate, Dashboard-ul este gata de prezentat și extragerea de date este eficientizată, oricine din firma ta poate fi instruit să preia sarcina de a fi „omul cu cifrele” pentru tine! Sau, dacă ți-e mai ușor așa, poți externaliza activitățile de raportare iar eu mă voi asigura că primești toate rapoartele de care ai nevoie pentru a-ți conduce eficient afacerea.

Sau poate ești deja un antreprenor cu experiență și îți dorești să îți dezvolți afacerea, pornind de la detaliile activității tale în prezent. Ai așadar nevoie de o imagine de ansamblu a activității tale, cu ajutorul unor rapoarte specializate. Sau, de ce nu, lucrurile merg acum cât se poate de bine, dar totuși îți dorești să lucrezi mai eficient și să îți pui la punct activitatea de raportare.

Hai să vorbim chiar acum despre cum te pot ajuta!

Consultanță personalizată pentru tine

Poate îți dorești un curs 100% practic, fără teorie și fără manual, personalizat special pentru tine, care să acopere doar ceea ce ai TU de învățat, fără să mai pierzi timp prețios cu acele concepte care iți sunt deja familiare, atunci ne rezervăm un anumit număr de ore și facem lumină: trecem prin fișiere practice și exemple concrete de lucru, care să te ajute să-ți fixezi foarte bine cunoștințele.

Sau, de ce nu, poate vii dintr-un domeniu în care Excel-ul ți-a trebuit puțin spre deloc, iar acum vrei să faci cunoștință cu el și să-ți dai seama dacă învățarea lui ți s-ar potrivi pentru o nouă carieră. Poate o disponibilizare recentă (sau pur și simplu vremurile astea tulburi) îți oferă șansa de a învăța lucruri noi, care să te transforme într-un excelent candidat pentru un job de raportări, analist junior sau similar, mai ales că România este și va rămâne foarte atractivă pentru hub-uri de astfel de servicii, la nivel internațional.

Contactează-mă acum și spune-mi mai multe despre solicitarea ta, ca să îți pot da mai multe detalii despre conceptele pe care le vom parcurge, o estimare de preț și disponibilitatea mea.

Prețuri pentru proiectele de consultanță

În funcție de complexitatea proiectului tău, găsim soluții! Acestea pot include rapoarte, analize, grafice și Dashboard-uri optimizate și automatizate exact așa cum îți dorești, care să-ți diminueze pe viitor cheltuielile de exploatare sau dependența de alte soft-uri mai scumpe sau mai complicate, și care să fie intuitive și ușor de întreținut ulterior.

Lucrăm împreună pentru a obține cea mai bună variantă a unui sistem de rapoarte care să se muleze pe profilul afacerii tale sau pe cerințele tale de la job, folosind în principal Microsoft Excel și Power Query: soluții accesibile și în același timp flexibile și complete pentru orice solicitare. În funcție de specificul activității tale și de particularitățile proiectului, colaborarea noastră se poate derula atât în limba română, cât și în limba engleză. Mă ocup personal de toate aspectele colaborării noastre, astfel încât tu să poți beneficia integral de implicarea și expertiza mea, fără alți intermediari.

După finalizarea rapoartelor specifice companiei tale și automatizarea acestora exact așa cum ți-ai dorit, pot oferi echipei tale cursuri Excel personalizate, pentru a lucra mai ușor și mai eficient atât în contextul noilor rapoarte, cât și pentru a răspunde oricăror alte cerințe apărute zilnic în activitatea companiei tale. Mai multe detalii despre programa standard a cursurilor regăsești aici și aici: este doar un punct de plecare pentru ce putem construi împreună, alături de echipa ta, ca o continuare firească a bunei noastre colaborări pe partea de consultanță!

Prețurile pentru activitatea de consultanță (design și construire de rapoarte, optimizare și automatizare, etc.) încep de la 150 RON/oră (pentru persoane fizice) și respectiv 200 RON/oră (pentru persoane juridice). În cazul persoanelor juridice, pentru proiecte care durează mai mult de 60 de ore se acordă o reducere de 10% din prețul agreat. La aceste prețuri NU se adaugă TVA. Prețurile și conținutul eventualelor sesiuni de cursuri Excel standard sau personalizate, solicitate ulterior, se vor discuta separat.

Prin transmiterea acestui formular, apăsând butonul "Trimite mesaj", confirmi că ai citit, ai înțeles și ești de acord cu Termenii și Condițiile, Politica de Confidențialitate și Politica de Cookie-uri așa cum sunt descrise pe acest website.

O parte dintre clienții mei. Le mulțumesc tuturor pentru colaborare și încredere!